سلام :)

خب امروز مورخ ۲۶ خرداد یک هزار و سیصد و نود و هشته و مفتخرم بگم ک دیروز امتحاناتمون تموم شد

و دارم در اولین روز بعد امتحانات صبحانه پشت میزم نون گوجه خیار فلفل سبز تند میخورم و این پست رو مینویسم

الان گفتم دیروز انگار دیروز نبود . چرا ؟؟!!

چون انقدرر خستگی و بی خوابی داشتم دیروز از ساعت ۲:۳۰ ظهر تا ۱:۳۰ شب خواب بودم . برای همین کل دیروز رو خواب بودم و حسش نکردم :-)

امتحانمون هم ادبیات فارسی بود ک خیلی خوب دادم و ۲۰ میشم :)

خب خیلیی خوشحالم از بابت تموم شدن امتحانات و این سال تحصیلی . راحت شدیمم

ولی خب غصه م میگیره از اینکه سال دیگه مدرسه مون تموم میشه :-( دلم برای محیط مدرسه و جوش و بچه ها خیلی تنگ میشه

تو پست اول گفتم که تا ۵ تیر استراحت میکنم و بعدش شروع میکنم برا آزمون تیر ماه ک تعیین سطحه .

ولی دوستان زحمت کشیدن برنامه راهبردی تعیین سطح پارسال رو تغییر دادن . آخه چون برنامه راهبردی تابستون امسال نیومده بود برا پارسال رو دانلود کرده بودم

پارسال فقط عربی و ادبیات و فنون و ریاضی یازدهم بود ولی دیشب گفتم برم دوبار دانلود کنم ببینم شاید تغییر کرده باشه دیدم بعله برنامه راهبردی تابستون ۹۸ هم اومده و درسای دهم بهش اضافه شد و کلا درسا تغییر کرد .

دروس یازدهم : ریاضی -علوم فنون - جامعه - فلسفه - روان

دروس دهم : اقتصاد - جامعه - منطق - ریاضی- علوم فنون - عربی

خب خیلی زیاد شد نسبت به پارسال که فقط ۴ تا بود

داشتیم با ساناز ساعت ۶ صبح تو ایتا چت میکردیم گفتم ساناز درسا از این قراره برای آزمون . همینجوری داشتیم برنامه ریزی میکردیم که درسا چندروز طول میکشه دیدم وقت کم آوردیم

یعنی از ۵ تیر شروع کنیم تا ازمون ۱۵ روز وقت داریم و برنامه ما از ۲۰ روز هم بیشتر شده بود بدون مرور !!

بعدش تصمیم گرفتیم از اول تیر شروع کنیم و یکمم فشرده تر کنیم . هرچند درسای دهم یه بخشیش فراموش شده و باید بیشتر وقت بزاریم

و تصمیم گرفتم فقط برای ریاضی و علوم فنون و عربی فلسفه و منطق تست بزنیم برای این آزمون !!

در ضمن قراره ک برم خونه خاله جانم درس بخونم . چون اونجا خلوته اولا بعدش هم از تکنولوژی های تو خونه دور میشم من تو خونه باشم وسوسه میشم بیام پشت کامپیوترم و تو نت :-[

میشناسم خودمو دیگه مثلا میگم ۱۰ دقیقه باشم تو نت ک از یک ساعتم بیشتر میشه !!!!!!!!!!!!!

امسال شوخی بردار نیست و باید از چیزایی ک منو از درس دور میکنه و تحریکم میکنه ب سرگرمی دور شم !

صبح ساعت ۸ برم ساعت ۶ عصر برگردم خونه . تو این ۱۰ ساعت حداقل ۸ ساعت مفید میتونم بخونم

بعدشم از ۶ به بعد که اومدم خونه اگر درسای عقب مونده دارم ب اونا رسیدگی کنم اگرم نه استراحت کنم و به کارایی ک دوست دارم مشغول شم

کلاسا هم شروع میشه از اول تیر و برای اونا هم باید وقت بزارم . خدایا کمکم کن

شروع درس یک کنکوری - برنامه ریزی

شروع درس یک کنکوری - برنامه ریزی

تموم شدن مدرسه - برنامه ریزی های من - حرفام

ک ,تو ,ساعت ,برنامه ,هم ,خونه ,برنامه راهبردی ,علوم فنون ,و این ,فنون و ,از اول ,برنامه راهبردی تابستون

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

به روز ترین فایل webking برترین110 هیات منتظران حضرت مهدی(عج)شهراندیشه تا اطلاع ثانوی عنوان ندارم! آرشیو گزارش تخصصی vakil001 زندگی با طعم لادن engineer تعمیرات لوازم خانه